Gozde1997 Kan HCG Değerim 66,46 cikti Bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutlu ama çok korkuyorum Nelere dikkat etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim Allah’ım çok şükür sonunda başardım🤲
Suu34 Gozde1997 öncelikle hayırlı olsun . Agır seyler yapma dikkat et kendine dinlen bol bol hemen bi doktora git doktor belirle ilaclara vitaminlere basla kahvaltıda mutlaka haşlanmıs yumurta yee dikkat et yediklerine doktorun seni yönlendirr hayırlı olsnnn😇
Abikardes12 Gozde1997 öncelikle tebrik ederim canım benim iki gün sonra bir daha kan ver artışa bak sonrada 6 haftalıkta kese 7 haftalıkta kalp atışı duyabilirsin
Baycam Hayırlı olsun canım 2 hafta sonraya randevu alabilirsin o süreçte folik asit başla çiğ et sucuk yumurta yeme ağır bişe kaldırma. Sağlıkla kucağına al inşallah:)
Gozde1997 Abikardes12 evet doktor dedi iki gün sonra yine gel kan ver artışa bakalım diye hayırlısı inşallah
Baycam Gozde1997 tabi ye çok faydalı ama kayısı kıvamında olmasın tam pişsin menemen de yiyebilirsin ama tam pişir yumurtayı