Zseda burcinsagli bismillah minnos daha minicik annesi daha çok var belirginlesmesine 😀 3.aydan sonra 4 de falan belirginlesir tabi yapıya bağlı olarak değişebilir
tgbmerve burcinsagli en en erken 9 da , ama en net 12 den sonra rahim leğen kemiğinin üzerine çıkıyor
3438FG burcinsagli Kız ne diyorsun bacım 32 haftalığım, karnım sanki 20 haftalık gibi. İç karnınıza bağlı. Eğer dar ise 3 aylık olduğunuzda yavaş yavaş çıkar diye tahmin ediyorum. Ama eğer benim gibiyse öyle hemen beklemeyin 🤷🏻♀️
Boncukk123 burcinsagli benim 3.ayda çıkmaya başladı evde belli oluyor dısarda olmuyordu 4.5 aylık olduk dısardan da belli olmaya başladı artık canım 8 hafta cok cok küçük daha
Derinnmom burcinsagli 9-10.haftalarda gazdan şişmişti karnım bende karnım çıktı sanıyordum, asıl olay 17.haftadan sonra başladı birden şiştim 😂😂
sevimuslu burcinsagli ben 34. Haftadayım karnım daha 30 haftalık gibi 🥹🥹 dışarda hamileleri gördükçe şüpheleniyorum kendimden 😂😂
Abikardes12 burcinsagli kız ilk gebeliğimde 20 haftalıktım çıktı karnım 😆 dur daha suan 15 im mesela ilk hamileliğime göre erken çıktı düşün
Esranur55 Sabahları aç karnına karnım hiç yok yemekden sonra akşama doğru belirginleşiyor daha 16+2 yiz
annelik_4 burcinsagli 18 haftalığım yeni yeni çıkıyor evde belli oluyor ama dışarda kapandığım için belli olmuyor iç karnım geniş galiba annemle ablama çekmişim ☺️