Ayperigun Hanımlar selam :) Nasipse cumartesi günü spinal sezaryen ile doğuruyorum. Doğuma girerken hafif bir makyaj yapsam ne olur acaba yaa sorun olur mu sizce. Bebişimi boynuma koyduklarında fotoğrafımızı çekicek ameliyat ekibinden birisi ilk karşılaşmamız biraz havalı olmasın mııı :) Az makyaja bişey derler mi acaba sorun olur mu sizcee
ecembugra53 Ayperigun ben hafif yapmıstım canım ilk doğumumda spinal olmustum kaslarımı kontür göz altlarımı kapatmıstım ben hafifte dudak vardı 😂😂
gamzevearya kuzu sorun olacağını sanmıyorum ama bence fondöten vs uygun olmaz belki ilk temas için, onun dışında rimel hafif allık pudra ve tint ruj daha ideal olacaktır. Hayırlı olsun bu arada, sağlıkla bebişine kavuş inşallah. Darısı başımıza 🙏🏻
Ayperigun gamzevearya Evet canım fondoten kullanmadan hafif bir makyaj yapacağım. Teşekkür ederim amin inşallah 🙏
ecembugra53 Ayperigun kızmadılar canım bana ben hem de devlette yspmıstım doğumu yine devlette olucam spinali 🙂
Minigiim-vebenn52 Belki ağlarsın falan duygusal bir an sonuçta akabilir makyaj ben hiçbişi yapmicsm zaten hamilelikte alıştım makyajsız olmaya 🤣🤣🤣