aysengkk kızlar tetenoz aşısı oldunuz mu çok gerekli bir şey mi zaten hastanelerde ameliyatta kullanılan şeylerin steril olması gerekiyor karnımda çocuk varken ben yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım sizler ne yaptınız
Aysee1123 aysengkk Bi zararı yok yaptırabilirsiniz. Bana doktorum yaptır dediği için yaptırdım yaptırma dese yaptırmazdım yani doktora göre hareket ettim ben ama zararı yok yani
Selcan3 aysengkk bence çok gerekli ne zaman nerde doğumun başlayacağı hiç belli olmaz vve hastanelere asla güven olmaz daha doğrusu kimseye bence yaptırın benim doktorum gerek yok desene yaptıracaktim 2 doz oldum
Ayperigun aysengkk 2 doz yaptırdım doktorumun söylemesiyle. Hafif kol ağrısı dışında da bi sorun yaşamadım şükür
mervemurat16 aysengkk size kalmış bir şey aşı ama bebeğe zararı yok birde sadece ameliyat olarak düşünmeyin günlük hayattada paslı veya başka birşeyden dolayı etkilenebilirsiniz
Esragok-k1 aysengkk benim ilk gebelikde 2 tane oldum bir yan etkisi olmadı şimdi 2. Gebelik 1 tane olcaksın dedi ebe önceden 2 tane olduğum için
kncbalm123 aysengkk oğlumda bilmiyordum yaptirmamistim ama şuan ki gebeligimde yaptirdim tetenoz aşısının zarari yok.aksine yararlı bence yaptırın zaten 5 yılda 1 yapılıyormus yanlış degilsem