Sdylk Herkese merhaba içinizde mutlaka çocuğu kreşe giden deneyimli anneler vardır. Bizim ilk senemiz bu ay 10 gün tatilmiş kreş ücretini aylık tam yatırdım. Tammı yatırılıyor sizin okullar nasıl?
dodu0207 Sdylk kreş ve özel butik anaokullarının %99u ara tatillere girmez diyebilirim. Anaokulu öğretmeniyim. Sizin kreş dediğiniz bir kolejde anaokulu birimi mi? Onlar tatil olur ancak
peksimetya Sdylk ben de daha önce kızımı özel kreşe vermiştim ara tatillerde devam ediyorlardı. Sadece valilik kar yağışlarında vs özel okullarında tatil olduğunu belirtirse kapalı oluyotdu.Zaten kreşlerin amacı öncelikli çalışan annelerin işlerine devam edebilmeleri.öyle saçmalık olmaz bence. Çalışıyor olsanız çocuğu nereye bırakıcaksınız ki.
EsraNefes dodu0207 aynen bende özel kreşe gönderiyorum resmi tatiller dışında ara tatil yaz tatili gibi Uygulamalarımız bulunmuyor. Devlet kreşine mi gönderiyorsunuz
askileannesi3 Sdylk kızımı gönderdiğim anaokulu yarı özel yarı devletti. Biz yarıyıl tatilinde yarı fiyatını ödüyorduk
dodu0207 Sdylk kreş dediğimiz aslında aile bakanlığına bağlı gündüz bakım evleri. Anaokulları meb e bağlı. Ama tatile girmez dediğim gibi genelde siz görüşün talep ettiğinizde ödemenizi almanız lazım. Yarı yıl tatili yaz tatiline girmez böyle kurumlar. Aslında meb e bağlı olanlar resmi olarak girmek zorundadır. Ama anaokulu sahipleri para kaybetmemek icin evrakta sahte işlem yapıp okulu açık tutar 😂 cünkü çoğunlukla calısan annelerin cocukları geldiği için annelere sıkıntı oluyor ve tepki alıyolar kurumlar
Aysegulldo Aile sosyale bağlı özel okullar genelde kreşler oluyor aile sosyal dönem başında okullardan tatil için gün ister şu şu tarihler arasında kapalı olacak vs gibisinden ve evet tam ücret yatırılıyor.
elmaelmaelma Konuda kreş olarak bahsetmişsiniz ama sizinki kreş değil meb’e bağlı anaokulu sanırım. Ücret aslında yıllık oluyor, siz ay ay ödüyorsunuz. O nedenle tatil olsa da tam alıyorlar