Ah ah söylerler ne vicdanları var ne etik değerleri.. bi gün kaynanamın arkadaşı kaynanama buna benzer şeyler dedi. Senin gelin de tembel çıktı diye.. baktım şöyle duymadığımı sandı. Dedim teyze kaç çocuğun var söyledi hangisi yanında ki biliyordum kapısını açmıyorlar. Dedim ya bak gördün mü Allah tan hayırlısını istiyorum zamanı vakti elbette vardır.Ayrıca belki ben değil de eşim tembeldir bide bu taraftan baksana bi kadın olarak dedim.. kimsenin özel hayatına da laf etme dedim. Yani yaşlı dşye aklı da mı yok/ o ne saçma söz ya senin gelin tembel. Belki çocuk istemiyo insanlar belki hiç olmayacak ay sizene demi. Allah bize 3.buçuk yıl sonra nasip etti.. tüp bebekle hiç bir problem yoktu ikimizde de… sınavımız dedik daha yolun başındayız Allah bize emanetini yolladı inşallah da iyi bakarız emanetine..rabbim size de hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip etsin.. yaşayan bilir gerçekten ister 3 ister 8 olsun Allah hasretini yaşatmasın.. olacağına inanin umudunuz her zaman olsun. Gün gelir buraya post açarsınız inşallah.. herşeyin çözümü olan çağda yaşıyoruz her imkan var ama en önemlisi içiniz aklınız ferah olsun strese girmeyin demek kolay tabiki ama inançlı insanlarız elbet bir gün yüzünüzü güldürecek bebek sesleri duyacaksınız .. rabbim kolaylık versin canım benim.. siz ve diğer tüm bebiş isteyen anne adaylarına duamı her zaman ediyorum.. 🌸