Umudumsun098
kesinlikle mucize gibi… kaç doktor yüzüme direkt senin çocuğun olmaz, paranı boşuna harcama dedi. son başarısız tüp bebekten sonra tamamen umudumu kaybetmiştim.
3 yıldır evliyim ancak amh değerimin bu kadar düşük olduğunu yeni öğrendim sayılır. Mükemmel bir adet düzenim olmasa da neredeyse her ay adet oluyordum. Amh değerimin düşük olmasının sebebi de küçük yaşta gördüğüm kemoterapiydi. yine de bazı şeyleri kabullenmek istemeyip öneriyle başka bir doktora hatta prof doktora göründüm, yumurtalıklarımın az olduğunu ve son yapılan tüp bebeğin yumurtalıklarımı baya yorduğunu söyledi önce toparlanıp daha sonra tedaviye başlarız dedi, omega 3 d vitamini folik asit ve bi hormon düzenleme ilacı verdi. toparlanma sürecinde hamile kaldım. sağ olsun son gittiğim doktor imanlı birisiydi, kırıp dökmeden aynı yollardan geçen insanları anlattı özellikle benim gibi kemoterapi görüp sonradan çocuğu olan insanları anlattı son olarak ümit vermek için değil gerçekleri anlatmak için anlatıyorum dedi:) öyle işte.
son olarak aylarca düzenli beslenmiştim, beyaz unu, paketli gıdaları hiç kullanmadım, tüketmedim ve düzenli spor yapıyordum. psikolojik destek almak da iyi gelmişti