ozgetumer Kızlar selam bugün 27 haftalık oldu bebeğim ve çok hareket ediyor. Hareketleriyle sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum hatta bazen acıtıyor acaba idrar a bu kadar baskı normal mi doktor randevuma 15-20 gün var bebeğimin aşağı inmesi fln söz konusu değildir dimi şimdiden.
Haticerman ozgetumer aşağı inme değilde şeklini değiştirmiş olabilir bende ilk anlamamıştım kasigim da baskı hissediyordum sürekli kontrole gittiğim de ters duruyor demişti 26 haftalık gebeyim bende ters durduğu zaman hareketleri tekmeleri daha çok can acitiyo maalesef ama dinlenin solunuza yatin duruşundan dolayıysa değiştirir belki benimki değişip duruyor hissediyorum artık nasıl duruyor😂
Yenihamis1357 ozgetumer merhaba bnde 27 haftadayım yılbaşında erken doğum riskim olduğunu öğrendim inşallah sizin yoktur kasıklarda ağrı ve Bebek baskınyapıyor gibi his uyandırıyor karnın bir yerinde toplanıp sertleşiyordu bnm çok korkuyorum hayırlısı hakkımızda 😣
isum ozgetumer bende öyle sandım, bazen mesaneme tekme atıyor, anında tuvaletim geliyor, korkmayın, çok normal, daha yeni muayene oldum
ozgetumer Haticerman sürekli değişiyor olabilir içimde kaydığını hissediyorum zaten bir sağa bir sola ama genelde sağ tarafta sanki. Tuvalete çıkma ihtiyacı hissettiriyor son 2 gündür hele. Sağlıklı sıhatli olsun da başka birşey istemiyoruz. Endişelendim açıkcası normalden farklı oldu ama acaba diyorum artık 7. Ay bu yavaş yavaş ağırlaşacaksın Özge.
ozgetumer Yenihamis1357 bu iki semptomla mı gittiniz doktora benim ağrım olmadı şimdiye kadar ama kasıklarıma baskı hissediyorum hani hatta idrara çıkma isteğimde artış oldun2 gündür. Umarım sağlıkla sıhatle gelir bebeklerimiz sizin de normale döner inşallah benim de normaldir inşallah
Haticerman ozgetumer umarım ondan dolayıdır endişe etmeyin bol bol dinlenin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım 😍
ozgetumer e_blue_sky_a pozisyonu değişiyor sanki emin olamadım 10 gün önce kontrolümüzde baş yukarıdaydı ama hala öyle mi bilmiyorum
e_blue_sky_a ozgetumer bizim 28den beri baş aşağı idi. 32bitiyor başı yukarı dönmüş. Baş aşağıda Olunca daha sakin oluyor mesane açısından. Lakin ayaklar aşağıda ise sürekli tuvaletin geliyor
ozgetumer isum içimi rahatlattınız. Bir de malum salgın var heryerde her an grip olacağım diye bir endişe bir de birkaç gündür bu moralim bozulmuştu
ozgetumer Nurceyhan93 O haftalarda ben de bu şekilde hissetmiyordum tekmeyi böyle hafif hafif dokunma gibi hissediyordum
Aysnr11 ozgetumer öyle idrar torbasına baskı olduğu zaman başı yukarda ayakları aşağıda oluyormuş sanırım geçen uygulamada öyle yazıyordu. Doğuma kadar kırk çeşite döner küçük ve yeri bol olduğu için sürekli dönüyor son haftalarda sanırım tam yerleşir hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inşallah 🌸