teacher-mom21 Elfthh viks yiyilmiyor koku sonuçta sıcak suya atılıp solunur yada ayağının altına surersin bununda bebeğe bir zararı yok
Zeynepkrkytlli teacher-mom21 cildine surdugun her şey kanına karışır o yüzden önemi var araştırmak lazim
serensen96 Gebeliğimin başından beri kullandım hastayken daha fazla kullandım hiç bi sıkıntı olmadı hatta burun spreyi yerine eczane vikisin buruna çekilen ürününü önerdi aldim onuda kullanıyorum
Elfthh serensen96 burun tikanikligini da açar mı canim alerjigim ya grip ve alerji kaç gudnur mahvoldum uyku uyuyamiyorum
Kubradnmz1 Elfthh benimde burun tıkanıklığı çok oluyor doktorum bana okyanus suyu sprey önerdi gebeliğin boyunca kullanabilirsin dedi çünkü benim hep geceleri tıkanıklığım oluyor Okyanus suyu çok rahatlatıyor
Elfthh Kubradnmz1 okyonus suyu sprey olarak satılıyor mu peki inanın bende gece uyuyamıyorum çok bunaldim otravin kullandım iki kere oda çok onerilmiyor
Kubradnmz1 Elfthh evet canım eczaneden bı kaç hafta önce aldım inan ki çok rahatlatıyor rahatsız oldukça sıkıyorum hergun
Elfthh Kızlar çok sağ olun eczaneden deniz suyunu ve viks aldım haftayı geçti mahvoldum umarım işe yarar bunlar sağ olun