25merve Gelişimi sonradan haftasıyla eşitlenir mi ? Bebeğim iri bir bebek şuan çok kilo almaması için yapabileceğim birşey var mı ? Bu benim 3. Doğumum olacak 2. Kilolu doğduğu için zor bir doğum oldu aynı şeyi yaşamak beni çok korkutuyor 😔😢
beyzzsenturkk 25merve bana da iri dediler bacım 4 kiloydu hatta 4,5 bi doğduuuuu 3.300 o yüzden sakın kilo almasın deme bi bakmıssın zayıf doğmus bosver benim kızımda hep 2 hafta öndeydi 38+6dw doğdu bi sorun teşkil etmiyor
FDM220 25merve genetik biraz da kilo işi çünkü bebekleriniz iri doğuyor o yüzden bazen dikkat etsekte kilo alabilir sağlık olsun kilolu olmasıda iyi aslında daha rahat tutarsın
25merve beyzzsenturkk 2. Kızımı 3.920 gr doğurdum valla kendime engel olamıyorum çok korkuyorum canım ben nerelere gidem napayım bilmiyorum 🤣
25merve FDM220 doğumu zor olmasa tabiki çok daha iyi sağlıklı olması da tabiki önceliğim ama dediğim gibi suyumda gelmişti gerçekten çok zor bir doğumdu belki yapabileceğim birşey vardır dedim cevabınız için teşekkür ederim ☺️
25merve bebilique bana bişey demedi bidaha gidince sorayım öyle çok hamurişi tüketmiyorum ama tatlı yiyorum onu da yavaştan bırakayım bari ekmek tüketmemeye çalışıyorum sadece kahvaltıda yiyorum ben elimden geleni yapıyorum ama yine de o alıyor bir şekilde ☺️ siz kaç haftalıksınız