Busekose Önümüzdeki perşembe sezeryan olacağım inanılmaz bir gribe yakalandım serum yedim pek fayda etmedi doğal yoldan iyi gelen bir şey var mı annellerim 🙏🌸
Ceydanur12 Busekose inan bende aynıyım boğazlarımın ağrısı çok kötü burun tıkanıklığı nefes alamıyorum acile gitsem bişey yaparlarmı 😭
Blueberry0 Busekose Benimde sabah yatışım yapılcak kuru öksürük var burun akıntısı ile. Ihlamur içiyorm sadece 🥴🥴
Busekose Ceydanur12 bana serum yapmıştı bir de şeyi deneyebilirsiniz bir dis sarımsak birkaç tatlı kaşığı bal ve 5 6 damla limon sıkıp bunu yiyebilirsiniz günde 2 çay kaşığı sarımsakları ufak ufak dilin ama 🙏
Busekose Blueberry0 ballı süt falan da deneyin mutlaka ve doktor ameliyatı ertelemedimi 🙏 umarım bir an önce iyi olursunuz
teacher-mom21 Kızlar bence korona geri gelmiş herkesin bu kadar hasta olması normal değil ve geçmiyor ciğerim sökülecek resmen boğazım her yerim ağrıyor
Busekose teacher-mom21 off o gelmediyse bile onun turevlerinden birisi bence çünkü kimseye geçmek bilmiyor yakalanıp atlatan da öksürük kalıyormuş bende dikislerimden korkuyorum 🥺
Blueberry0 Busekose Normal doğum şeklinde ilerliyoruz Doktorum cumaya kadar gelmezse yatışını yapalım dedi. Bu arada süt hiç sevmem içmem de 🤣 Sadece ıhlamur da işe yaramıyor ama 🥴
teacher-mom21 Busekose ben de öksurunce bebeğe bir şey olur mu diye korkuyorum hep rahmime ağrı giriyor