Pinkyy Damla01 off bende bazen deliler gibi arandım ve dayanamayıp küçük kaçamaklarda yaptım vallahi,mayonez yemedim ve cola içmedim,gerisini yedim anında..
meva_ Damla01 evde kendin de yapabilirsin canım sağlık acısından diyorsan ama canın cektiyse tabi dısardaki gibi olmaz dersen de bişey olmaz heralde öyle 🤔😀😀
Pamugumgeliyor Damla01 ben 36 haftalik oldum en basindn beri deli gibi yedim valla , bi sikinti yok yani bizde
Yasmnnn Ben o haftalardayken yedim valla canım çok istemişti cok içinde kalacaksa ye bence abartmadan 😊
Yasemindemirtas Damla01 36 haftalıgım. Kaç tane yedigimin hakkı hesabı yok. 😂😂 hatta yasadıgım yerde yok 40 km ötede var 😂 yemeye oraya gittim 😂
BilGenZge Damla01 alışkanlık haline gelmeyecekse yiyebilirsin ammaa senin yerinde olsam evde kendim yapardım 👍
EmraheydaBier Damla01 geçen gün yedim cumartesi yeniden yicem bıraksalar şimdide söyleyip yicem ama abartmim canım çok istiyo benimde😂😂
Damla01 Günlerdir cok canım istiyor aayy delircem sanki 😁 Evde pek yemek yapamiyorum cok bulantim var tiksinmeler basladi evde saha hafif seyler yapmaya calisiyorum 😊
Bisaniye Damla01 evde yapın gebe değilken bile güvenilmez. Ankara’da iseniz kaliteli hamburgerciler var gidebilirsiniz:)
Bisaniye Damla01 benim de çok bulantım oluyordu maske eldiven yaptım evde çok severim çünkü. Mayonez eğer pastörize yumurtalı ise yenilebilir diye biliyorum. Hamburger köftesi için de refikanın mutfağı tarifini dene derim
Ecece Damla01 canım mayanozsiz istersen sorun olmaz bence arada sırada yenebilir bide ben yeşillik koydurtmuyorum güvenenediğim için
gozz Damla01 bence asıl şimdi bu zamanlarda ye son aylarda zaten ödem olacak ne yesen iki katı kilo alacaksın yiyemiceksin şimdi abartmadan ye