ozumunannesi Merhaba istanbula yeni taşındım, allianz geçtiği için medicana ya gitmeyi düşünüyorum. Doktor önerisine ihtiyacım var. 🌸
Pinaargunes ozumunannesi sibel zorlu muydu bi doktor varmış. Doktoru duyma sebebim o doktor atasehir avicennadan oraya geçmiş avicennada iken bizim tanidik ona gidiyomuş çok memnunmuş baya iyi diyolar 🙏
Nes96 ozumunannesi bu postu yeni gördüm . Ben Dr. Zeynep Akçöltekine gidiyorum çok memnunum çok ilgili ve tatlı bir doktor ❤️ kesinlikle tavsiye ederim ❤️
ozumunannesi BusraaaBK merhaba hayır acıbadem altunizade ye 5 şubata randevu aldım, bakalım. 13 haftalık olacağım o tarihte.
ozumunannesi BusraaaBK ama doğum medicana düşünüyorum, sibel hanıma gitmeyi düşünüyorum ikili taramadan sonra.
ozumunannesi Pinaargunes evet evet sibel zorbaş, avicenna yazıyor daha önce çalıştığı yerlerde. İkili tarama orda yapılmıyormuş, o yüzden bu ay altınizade acıbademe gidicem. Bir sonraki muayenemde ona gitmeyi planlıyorum.
BusraaaBK Sibel zorbaş olabilir mi Ataşehir medicana bende İstanbul’a geçicem ordan devam edicem artık o yüzden arayıştayım
ozumunannesi BusraaaBK evet ona gitmeyi düşünüyorum. İkili tarama orda yokmuş, altunizade acıbademe gidicem. Bir sonraki muayenemde medicana ataşehir sibel hanıma gitmeyi planlıyorum.