PinkyJelly Bsss yaaa 😞😞😞 Şurda kimseyi böyle heyecanla beklememiştim, senden güzel bir enerji aldım inşallah Rabbim bekletmeden güzel haberler almanı nasip etsin canım
Bebekistiyorumm Bsss aaaayy hayırlısı olsun sıkma canını tam 1 saattir sonucunun gelmesini merakla bekleyip dua etmiştim. Üzülme doğru zamanda miniğin sana gelecek 💖
Bsss PinkyJelly amiin canım demekki daha zamanı varmış diyelim Rabbim en hayırlısını nasip etsin sizleride burada beklettim kusuruma bakmayın Lütfen 🙏🏻
Bsss Bebekistiyorumm çok teşekkür ederim Allah razı olsun heyecanını yaşamak bile güzeldi rabbim aynı heyacanı pozitifli yaşatsın diyelim 🙏🏻
PinkyJelly Bsss estağfurullah canım benim 🙏🏻❤️ inşallah güzel haberler için sevineceğimiz günler de gelir
Mervenr00 Bsss canım 0,10 üzerindeyse gebelik var diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsam. Daha çok yeni olabilir mi acaba
Sibelnogma Bsss anlamadım ama ben hayırlısı olsun nedense biz emin olduk yani çizgiye göre ondan Rabbim hayırlı vakitte nasip eylesin inşallah
Mervenr00 Bsss sen üzme kendini bak benim de hiç korunmamstik ama 6 ay sonra olmuştu ilk çocuğum 4 ay hiç bişey değil doktorlar bile 1 seneyi normal karşılıyor.. modunu düşürme ileri de elbet hayırlısıyla olur sıkma canını❤️
Bsss Mervenr00 tek sıkıntım Amh değerim 0,51 di 4 ay önce o yüzden endişeliydim hep Rabbim doğru zamanda versin inşallah 🙏🏻