Ugurer7140 Selamın aleyküm canlarr 33+3 haftaligiz ama böyle süt kesigi seklinde akintilarim var nrmal mi aceba byle bi drum yasayan varmi ilac falan hc bsey kllnmiyrm enfeksiyon vardi o gcti gcen ay dktrm antibiyotk vermsti smdi akntm var ne yapsam gcer bide özrl bölgemde asiri derecede kaşıntı var 😪😪😪
Shrydn Ugurer7140 bende de var. Tedavi oluyorum. Oda infeksionmuw. Ben kokusu kawıntı yok diye rahatdım . Kultur yaptırdım doktor bu infeksion dedi. Oylee peynir kesiyi gibi
Melisa99 Ugurer7140 benim hamileliğimin başından beri akıntım var idrar testi yapıldı birşey çıkmadı normal dedi doktor ama idrar yolarında enfeksiyon olabilir bi baktır canım
Sabia Benimde var. Çok kötü insanın dünyası kararıyor. Acıyor,kaşınıyor,kıpkırmızı ve akıntı..🙄😑 3 kere antibiyotik kullandım. Evde sirkeli su karbonat su felan denedim geçmedi en son kefir denedim. Sade kefir gerçekten sanki biraz fayda etti. Her gün bir su bardağı zaten faydalı birşey de. Ben bikaç gündür rahatım canım istersen sende dene.
Ugurer7140 Ya bnde kultir yaptrdm hc bse ckmadi dktrda enfeksiyonnda btti bse yk dedi anlamdn nie oluyo o zmn gnde kac kere ic camasri dgstriyrm skldm artk insan rahatsz oluyo islak olunca da kasnti oluyo 😔😔