Minigiim-vebenn52 Kubracigimm haklısın canım hastaneye gidince bi sorucam bakalım varsa almiyim bidaha
Kubracigimm Minigiim-vebenn52 yük etmemiş olursunuz. Yoksa muhakkak alın ama duş o an vazgeçilmeziniz oluyor çünkü 🥰 ben 6 -7 kez girmiştim uzun uzun
Birbahargunu Minigiim-vebenn52 bence koy ben eksikliğini hissettim doğumu beklerken de doğumdan sonra da duş aldım havlu koymadigima pişman oldum özeldi ama havlu yoktu
Deletedmom_85 Minigiim-vebenn52 büyük boy kullandım canım ortaya hiç sığmazmis hatta bide şöyle çanta yaptım hırkayı falan ona attım bak fotoğraf Atayim😂
Minigiim-vebenn52 genc2kizannesi öyle mi diyorsun aslında pamuk düşündüm ama zor olurmu dedim sürekli su kaynatmak bide ablamlar herkes ıslak mendil kullandı hiç bişi olmadı diyola r
genc2kizannesi Minigiim-vebenn52 bebekten bebeğe değişebilir ben kullanmıştım bebeğimin poposu tahriş oldu
genc2kizannesi Minigiim-vebenn52 battaniyede hastane sıcak olur penye battaniye yeter çıkarken de kalın ile çıkarırsın nohuta ihtiyacın olmaz
aslhnkrts9 Minigiim-vebenn52 arkadaşım ıslak mendili de az suya tutup sıkıp kullanmıştı ben yanımda getirmeyi düşünüyorum komik olur mu bilmiyorum 😂 Doğum çantasına kaynamış soğumuş su koymak 😂
aslhnkrts9 Minigiim-vebenn52 bana doğum yapacağım hastanede ki ebe kendine de bebeğe de havlu koy demişti benim devlette olucak bence orta boy valize geçip havlu da koy nolur nolmaz
Kahverengi Minigiim-vebenn52 aslında yazdıkların çok gözükmedi nasıl sığamadın ilk doğuma kabin boy yani küçük valizle gittim yetti artı bile şimdi yine aynı şekilde hazırlanacım havluya pişik kremine falan gerek yok
aslhnkrts9 Minigiim-vebenn52 ben hiç görmedim gebe okuluna gittiğimde gezdirmişlerdi odaları süit odada vardı o da şans eseri denk gelirse bize çıkarsa var
Enas2365 Minigiim-vebenn52 hastane odalarında kettle olmuyor genelde. Ben bavula minik kahve makinası koydum, misafirler çay kahve içsin rahat rahat
Kahverengi Minigiim-vebenn52 bende öyle yapmıştım büyük boy kilitli poşet alıp takım takım koymuştum ki kullanılmayanı eve gelince tekrar yıkamayım diğe
Minigiim-vebenn52 aslhnkrts9 bilmiyorum ki o zaman evin yakınsa kettle getirir ailenden birisi gelirken bari su taşımak daha zor