Bebekbeklrkn Kızlar hurma çok seviyorum ama korkuyorum açılma yapıyor diyorlar sizce doğrumu 34 haftalık oldum yesem bişey olur mu
Wera Bebekbeklrkn bence artk yavaştan yemeye başla yani haftan yaklaşmış ama günde 5ile sınırlı die biliyorum
rumeysattnc Bebekbeklrkn hurmanın doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor bnce önce doktorunuza danışın herkesin bünyesi farklı kimisinde 2-3 günde etki eder kimisinde 2-3 haftada şuan 36+6 dayım doktorum başla dedi
11-02- Bebekbeklrkn doktoruna danış cnm yarın 36 ya gireceğim ultrasona göre 37 haftalık oluyor günde 5 tane yiyorum devamlı ve günlük yersen doğumu kolaylaştırır diyorlar bakalm
Minigiim-vebenn52 Bebekbeklrkn burda okumuştum suni sancının içindeki maddeden hurmada da varmış bence şimdi başlama doktora sor
bi_de_bayil_istiyosan Açılma yapar mı bilmiyorum ama rahim ağzını yumuşatıyor. Ben 39. Haftamda yemeye başladım 5 gün sonra doğum yaptım. Muayeneye gittiğimde açılmam 2 cm falandı ama rahim ağzın çok yumuşamış demişlerdi
Blueberry0 Bebekbeklrkn sabah doğumum var pek sevmem ama bir kaç gün önce yemiştim günde 3 tane falan. Söylenene göre kolay doğum sağlıyor ama bakıcaz işe yarıyomuu 🙄
Fzsmom Bebekbeklrkn 34 bana biraz erken geldi ben 37 ye birkaç gün kala başladım şuan 37+1 im bugün kontrolüm vardı doktorum da yememi söyledi sabah3 akşam3 yiyorum bence siz de danışın ama en azından 36 yı falan bekleyin derim.