Busraxo Adettime 12 gun var test yaptim birsey cikmadi sizce hamile cikarmiydi yoksa daha adetten sonrami beli olur?
sakinanneee3 Busraxo tövbe kız ne bu acele tabiki çıkmaz ayyy bazıları ilşikiye girince hemen test yapıyor tuttu mu tutmadı mı diye yaaa
zumraninannesii Ben adetim geçtikten sonra yaptığım hale çok silik cikti bence geçsin ondan sonra yap
Sibsibella Busraxo daha yumurtlama gunlerindesiniz muhtemelen test çıkmaz tabiki Rabbim gönlünüze göre versin 😍
Aslihan-ozkan Busraxo kız yumurtan daha büyüyecek çatlayacak. Döllenecek döllendikten 6 gün sonra rahmine tutuncak yerleşecek beta artmaya başlayacak☺️ sakin ol
Aslihan-ozkan Busraxo yumurtanın çatladığı gün spermle buluşuyor. Orda döllenmeye başlıyor işte kromozom lara bölünüyorlar ya 23 erkekten 23 kadından bölüne bölüne oluşup rahme yolculuk yapıyor.
Efnan-77 Busraxo evet sabah uyanınca yapmanız lazım ben öyle yaptım çıktı daha idrara yeni karıltı için gece uyudumuz içinde idrarda birikio o hormon yeni geblikse sabah ilk idrarda çıkar
Mercimeek Busraxo muhtemelen yumurtlaman veya çatlaman yeni olmuştur acele etme hayal kırıklığına uğrarsın adetin geciksin 2-3 gün