Kizlar bugun adetim gecikeli 3 gun oldu. İki gun önce bikac damla acik renk damla geldi lavabodayken sonra gelmedi. Dunde sadece bir damla belli belirsiz renkte geldi. Bir hafta önce adet olacakmisim gibi karin agrim vardi ama sadece bugun alt karninda sızlama var sag kasigim agridi biraz, sol kasigimda sizi gibi bise oldu. 4 gun once test yapmistim tek cizgi cikmisti. Esimin sperm sayisi dusuk tup bebege yonlendirmislerdi bu ay tup bebege baslayacaktik ama hala adet olamadim. Acaba kist yada baska bise varsa ondan gecikiyor olabilir mi kist vs varsa adet sancisi gibi sanci yapar mi gun gecmesine rağmen. Gecen ay adetimin 13. Gunu kasigim agriyor diye doktora gitmistim alttan muayene ettiginde polikistik olabilirsin dedi baloncuk seklinde ultrasonda görünüyordu ama bnde polikistik yok ilk kez bir doktor bunu syledi ama benim adetim hic gecikmez hep günümde olurum 1 gun gecikir en fazla. Acaba o gördüğü sey yuzunden mi adetim gecikti dedim gecikse bile adet sancisi gibi sanci yada sizlama yapıyor mu yardimcu olur musunuz?