Canor Kızlar reglme 8 gün kaldı. Açık pembe akıntı geldi ne anlama geldiğini anlamadım yardımcı olabilir msiiniz?
FirefLyy Canor bende de ayni sey oldu internetten baktım yerleşme kanamasiymis ama emin olmak icin 1 hafta beklicem
Canor Elifya1 askım ilk defa böyle bişey ile karşılaşıyorum. Adet olucam herhalde diye düşündüm takvime baktım 8 gün var test yapsam daha çıkmaz sanırım değil mi ?
FirefLyy Canor benimde dün oldu. Adet oldum sandim ama bir daha da gelmeyince arti kasilmalarimda olunca bebektir diye düşündüm insalalh öyledir🤲🤲🤲
Canor FirefLyy inşallah 🙏🏻 kasılma bendede var. Ayrı baş dönmem mide bulantım var tansiyonum çok düşüyor. Umarım Rabbim nasip etmiştir.
FirefLyy Canor bende diğer belirtiler yok inşallah sağlıklı hamileliklerimiz olur. B3n bir kez kurtaj oldum gelişmememisti. Biraz korkuyorum yani insallah ayni sey olmaz🤲🤲🤲
Canor FirefLyy bu ay soğan suyu yaptım tansiyonum düşüp duruyo mide ve baş dönmesi ondan büyük ihtimsl
FirefLyy Canor benim ilk gebelikte olmuştu kürtaj olmuştum ama kanamadan kaynakli değildi bebek gelişmedigi icin kurtaj olmuştum. Kanamam vardi doktor kanamanin keseden uzakta olduğunu ama kesede bebek yoktu ondan dolayi kurtaj olmuştum
Handesel Bu ay bende 9 gün kala gçrdümmaçık pembe böyle akıntı içinde gibiydi hala regli olmadım 5gün gecikmem var bende konu açmıştım yerleşme denmişti ama henüz kesinleşmedi testim negatif
FirefLyy Handesel kan testinde kesin cikar hamile olup olmadigin bazi gebelikler cubuk testlerde çıkmayabiliyormus