Senatr minik_kurabiyeee Bende mantar için kullandım 7 gün boyunca 1 hafta önce bitti , ama tekrarladı sanırım ya da geçmedi hiç, daha 7 gün var randevuya bir sıkıntı yaratır mı ki acaba riskli gebeyim
minik_kurabiyeee Kevserehdhd evet yaa akıntım vardı en sonki idrarımda da bakteri çıkmıştı hangi markayı kullanıyorsun
minik_kurabiyeee Kevserehdhd bende onu kullanıyorum şuan ve ilk defa kullanıyorum ilk fitili koydum yani böyle baya bı akıntı gibi bir şey oluyor sende de oldu mu
minik_kurabiyeee Senatr eğer rahat değilse içiniz acilden idrar falan verebilirsiniz bugünkü doktorda enfeksiyon riskli erken doğuma sebep oluyor dedi acile gidebilirsiniz ama neden riskli gebesiniz bende riskli grubundayım
Senatr minik_kurabiyeee rahim agzı yetmezliğinden serklajlıyım öyle mi yapsam ki acaba zaten riskimiz var
minik_kurabiyeee Kevserehdhd sağlıkla kucağınıza alın ya sizi gebelik şekeri postunda da gördüm sanırım şekeriniz var mı?
Kevserehdhd minik_kurabiyeee ya erken farkedilmis düştü mü peki nasl durum günde kaç kere kullaniyosn