Duyguuu_18 Miray İpek Zeynep. Doğumuma 6 gün kaldı ben hala ismine tam karar veremedim 🤷 kaç aydır buldum diyorum sonra vazgeçiyorum çok sıkıntılı zormuş gerçekten isim bulmak. Artık son günler bu üç isimden biri olsun artık diyorum üçüde hoşuma gitti sizce hangisi daha güzel fikirlerinizi yazarmısınız
meva_ Ben geçen gün yine bu sayfa da okumuştum liva kız için benim hosuma gitmişti siz ne tarz isim düşünüyorsunuz bilmem ama manasında Muhammed (s.a ) ümmetinin mahşer günü altın da toplanacakları bayrak demekkmiş. Bir de alya gökyuzu sema demek kızım okursa bu iki isim düşünüyorum ben mesela 🙂
celileturk meva_ liva değilde livaül-Hamd o sancağın adı. İçinden liva yı alıp isim yapmışlar anlam olarakda sancak demişler
Duyguuu_18 meva_ bir yakınımın kızının ismi alya yoksa seviyorum bu ismi. liva da güzel düşündüm biara sonra ondan da vazgeçtim. Şimdi bu üç isimden biri olsun istiyorum 😊
Alinmavi meva_ merhaba Liva bayrak demek ozellestirilmis bir isim degil arapca direkt bayrak sancak demek. İnternette ozellikle arapca ve Kuran da gecen isimleri isim anlamlarini farklilastiriyorlar sempatik gelsin diye ama turk dil kurumunda da gecer arapca turkce sozluge de bakabilirsiniz.
meva_ celileturk ben kısa da liva olarak ismi ayırdıkları için dedim 🙂 diğer kısmı aklımda olmadıgı için yazamadım yanlış anlam yüklemek istemem tabiki🤗
celileturk Şifa ismi çok hoş Ben Amine Şifa koyacaktım Amine hayalimdi hep ama eşim istemedi Amine Betül oldu 😂
meva_ Duyguuu_18 hımmm benim de erkek için 2 isim var aklım da ama kız olursa kesin alya eşime bile kabul ettirdim 😀 ama İpek ya da miray olabilir miray görumcemin kızınun adı bir de yegenimin güzel isim 🙂
KlncA Duyguuu_18 gerçekten üçü de çok güzel ya 🌸🌸🌸 Kardeşimin ismi Zeynep kendisi doktor olacak ablasıııı tıp okuyor çok güzel huylu ve zekidir bunu bir düşün 😁😁 2.sırada da bence İpek olsun o da çok kibar naif 👍🏻 Ben Olsam Miray ı elerdim tabi zevk meselesi 👋🏻