GamzeAltndas Mommerve Test yap canim ben adetime 4 gün kala yaptim cok ama çok silik cikti , 2 gun kala tekrarladim net çift cizgi vardı inşallah hamilesindir 🙏🏻💙
Mommerve GamzeAltndas ayy inşallah yarın zaten hastaneye gideceğim gitmişken de hazır kan vereyimm diyorum bakalım artık ☺️
Gkhnm97 Mommerve canm ayni akinti bendede olmustu sag kasigim agridi adetim 17 gun gecikti tam ama malesef sonuc negatif😔 kac kere kan ve idrar testi yaptim cikmadi bnm psikolojikti galiba imsallah sen hamissindir rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin🤲
Mommerve Gkhnm97 amin inşallah psikolojik değildir benim de Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah sanada tez zamanda nasip eder Rabbim 🙏🏻
Alyaveannesi Mrverh bizim ki masallah kilolu dogacak 2 kilo olmustu bi hafta once bizimki kiz olacak insallah 😊😊
Mrverh Alyaveannesi maşallah rabbim hayırlıca sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲😊
Alyaveannesi Mrverh aminn canim kolay dogumlar nasip etsin cumlemize rabbim saglikli sihhatli bi sekilde bebegimizi kucagimiza alalim ☺️