FDM220 Ayy benim bugün belli oldu 23 ocakta kavuşuyoruz inşallah 🙏 sizlerle aynı gün olan var mı merak ettim 😃
Eflinlina FDM220 şuan kaç haftalıksınız hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin 🌸
FDM220 dilaraRecep sağlıkla gelsin inşallah ben daha hiçbir şey yapmadım yıkama çanta vs inşallah bu hafta🤭
gulsu-can FDM220 insallahh doğurunca yazarımm insallahhh bende merakla bekliyorum mide yanmamla basdemiyorum artık aşırı agirlastimm panda gibi hissediyorum kendimi 😅
dilaraRecep FDM220 ben çanta hazırlamışdım evde derli toplu ama yeni halı fln aldım onları sermek için gene temizlik yaprım 10 ocak da yapsam olur heralde
FDM220 Birde tecrübeli olanlardan neler yapmamız lazım ekstradan dikkat etmemiz gereken bir şey var mı
FDM220 gulsu-can bende bende öyle😃biran önce vaktinde gelsin inşallah bekliyorum mutlaka fırsat bulursanız ben devlet hastanesinde olucam
dilaraRecep FDM220 😁😁 evet haklısın ama zaten benim hayatımın her günü maraton koşusu gibi bir kızım var 3 yşına girecek inan evde yeteri kadar yoruyor beni zaten 😂