Nur42 Bskrt gerçekten mi inşallah benimkide hem karın çevresinde 2 hafta geride dedi ama iyi beslenirsen 2 haftada açığı kapatırız inşallah
Nur42 GamzeCan insallah cnm birde karın bölgesi 2 hafta geri kalmış bu ay hem zayıf hem ters hem de gelişim geriliği varmış doktor bu 2 hafta önemli yetişir inşallah diyor ama iyi beslenecem ve yetiştirilen insallah
Nur42 KlncA evet cnm doktor dedi normal bebekler 1200 falan olmasi lazımmış ve karın çevresi 2 hafta gerideymis inşallah 2 hafta sonra tekrar gidecem ve gelişmiş olur inşallah
Nur42 fatos2404 maşallah inşallah benimde öyle olur 2 haftada 400 gram aldiririm ve gelişimi tamamlanir
fatos2404 Nur42 inşallah canım ama bazen genetiklede alakalı olabiliyo benim eşim ve onun tarafı iriler biraz hele onlara göre zayıf bile doğdu benim oğlum🙄
GamzeCan Nur42 yetişir yetişir sakın stres yapıp üzülme bol bol beslen ileri bile gider Allahın izniyle🙏🏻
Mela Nur42 benimde öyle tam 1kg 10gr dedi nasıl yani hiç mi.almadi diye aklıma takildi napcagimi şaşırdım 29+0 da benim
Nur42 GamzeCan Allah razı olsun cnm sağolun içimi ferahlattiniz inşallah 2 hafta sonra belli olacak eğer hala çalışmıyorsa nolucak bilemiyorum çok korkuyorum🙁
GamzeCan Nur42 iyi düşün iyi olsunn kötü düşünüp kötüyü çekme kendine , iki hafta sonra yaz yine iyi haberlerini bekliyoruz😊🙏🏻
Aselnaz33 Nur42 ben her sabah kalktığımda 2 tane haşlanmış yumurta,öğlen meyvemi yiyorum bol bol,gece yatmadan da sütümü içiyorum yoğurt tüketiyorum .. haftası ile hep uyumlu tavsiye ederim