kizannesi16_ Kızlar 7+2 deyim kusmalarim başladı bağırsaklarım yerinden oynuyor resmen kusarken ayrı canım acıyor kustuktan sonra da karnimda acı ağrı oluyor ? Sizdede oluyormu bı tehlikesi varmı budurumun ?
Lagertha_ kizannesi16_ ben de ilk zamanlar kustuğumda korkmuştum acaba çocuğu da kustum mu diye bile düşündüm 🤦🏻♀️ öğürdüğünğzde karnınız gerildiği için normal. Boğazım da acır benim. Bulantı için kullanmıyor musunuz ?
Edaa01 kizannesi16_ banada öyle oluyor kustuum zaman karnimda agriyor aci gidiyor karnima ama sonra geciyor
Gulyldrm_44 kizannesi16_ İlk üç ay o kusmalar benim için de büyük kabustu. Kusmak için bir küçük kovaya küçük boy çöp poşeti geçiriyorum. Oturduğum yerde hafif öne eğilerek istifar ediyordum. Karın ağrısı için elimle destek verdiğim de oluyordu. Normal bir ağrıymış. Yaptıklarım işe yarıyor tavsiye ederim. Sonra da torbayla çöpe atması kolay oluyor.
Lagertha_ kizannesi16_ ben de prilam kullanıyorum gece yatmadan sadece bir tane içiyorum tutuyor beni. Bazılarını yaramıyormuş maalesef
Gulsh61 kizannesi16_ 8 haftadayım 8+4 geçen kusarken bayıldım okadar kötüydü boğazımdan kan bile geliyor doktorunuza yada sağlık ocağına primal yazdırın gece yatarken iki tane için en azından gün içinde mideniz yine bulanır ama kusmazsınız benım kusmamı kesti ama maalesef hala midem bulanıyor duraksaya duraksaya yemek yiyorum allah yardımcımız olsun 🥺🥺🥺
kizannesi16_ Gulsh61 sizede çok gecmis olsun prilam var günde ikidefa al dedi doktorum ama pek faydasını göremedim henüz ya. Bulantım çok fazla benimde zor yiyorum Tez zamanda geçer inşallah hepimizin 🙏🤍
Lalemmm12 kizannesi16_ çok zorlayınca kasıklarıma kadar ağrıyor 14 haftalığım bazen kusunca kasıklarama kadar vuruyor çok zorlanınca olabilir yani
Gulsh61 kizannesi16_ o ilaç sadece tuvalette öğürmemi kesiyo yoksa midem hala bulanıyo yani midem bulandığı için bişey yiyemiyorum bu sefer bünyem zayıf düşüyo bayılıyorum🥺🥺🤲🤲