ttksacr Kızlar aranızda pco olup adet görmeyenler ne tür yollara başvurdunuz? Adet söktürücüilaç, doğum kontrol hapı ve civan perçemi önerisi istemiyorum çünkü bende işe yaramıyor bunlar dışında neler denediniz
Gmzgkck_ ttksacr bana kekik cayi çok iyi gelmisti 1 sene adet olmadığım zamanlar vardı kekik cayiyla düzene soktum ilaç falan fayda etmiyordu
ttksacr Gmzgkck_ bana ilaç fayda ediyor canım ama zamanında çok kullandım artık kullanmak istemiyorum o yüzden doğal yollar arıyorum anlatır mısın nasıl kullandın
Gmzgkck_ ttksacr ben ilk yaptığımda tarihimi yazdım bir kenara 1 kupaya su bardağıyla 1 buçuk bardak yapıyor benim kupam kaynar su koydum 1 yemek kaşığı kekik attım karıştırdım. 2 3 dakika bekledim ama bu kekiğe göre değişiyor rengi sararır demlenince öyle anlayabilirsin demlenince hiç bekletmeden içtim. 1 buçuk saat sonra karnım ağrımaya başlamıştı hiç unutmam toktum yaparken o yüzden hep tokken devam ettim karnım ağırdiktan sonra 1 bardak daha yapıp içtim ve supriz 3 4 saat içinde adet oldum. Diğer ayda aynı gün yine aynı şeyi uyguladım çalıştığım için hep akşam yapıyordum 3.cu ayımda sabah uyandığımda reglim kendi gelmişti az olacak gibi olduğumda yada tam sökülmediginde 1 bardak yapıp içtim benim 5 ay içinde tam olarak düzene girdi kasiklarimdaki sürekli ağrıdan kurtuldum resmen
ttksacr Gmzgkck_ aaa bende deniycem mutlaka bende pco var çok uzun zamandır adet görmüyorum belki bu şekilde düzene girer ya