Ilaydaozge21 31 Aralık yumurtlama günümdü ve bugün test yaptım hiç bir şey çıkmadı regli 10 gün var daha bu değişir mi henüz daha erken miydi test için yardımcı olabilir misiniz
1palyaco Ilaydaozge21 yumurtlama üzerinden 5gün geçmesi çok az en zan 10 12gün geçmeli o zaman idrarda çıkar.
LamiyaCetinkaya Ilaydaozge21 Çok erken yapmışsınız testi, beklenen adet tarihinizde veya birkaç gün sonra test yaparsanız daha güvenilir bir sonuç çıkacaktır. Erken gebelik testleri bile en erken 6 gün önce gösteriyor.
Kanatsiz_1_melek Ilaydaozge21 yani gerçekten ben bu cahillihimizi çözemiyorum.. 31 aralıkta yumurtlama gördüysen nasil 5 ocakta testte ciksin 14 gun sonra adet olacağını dusunursek
Ilaydaozge21 Aslında bende beklemeyi düşünüyordum ama çocuğu olan bir arkadaşım çıktığını söyledi ısrar etti yap diye yaptım ama bir şey çıkmadı
LamiyaCetinkaya Moralinizi bozmayın, varsa bile yeni tutunuyordur, bebek tutunmadan gebelik hormonu salgılanmaz ve dolayısıyla testlerde de birşey çıkmaz. Ben 2 bebeğimi de adet olmam gereken gün öğrendim, daha önce hep tek çizgi çıkıyordu.
Ilaydaozge21 Kanatsiz_1_melek ayrıca 14 gün sonra değil 9 gün sonra adet günüm siz kendinize göre hesapladınız galiba aynı olması pek mümkün değil :)
Ilaydaozge21 Bu şekilde cahil diyerek hakaret etmenize gerek yoktu. İlk defa bir gebelik yaşıcam eğer olursa,internette araştırma yaptım pek çok sonuç çıkıyor bazı kişilerin çok erken belli olabiliyormuş yani bu durumlar değişkenlik gösteriyor. Bu forumda bilmediklerimizi sormuyor muyuz ? Neyin sitemi bu anlamadım :)
Kanatsiz_1_melek Ilaydaozge21 nasil pek.mumkun değil tıp bunu diyor ben demiyorum yumurtlama aonrasi 14 gun adet olunur 😀 bu değişmez kanundur
Ayyseek Ilaydaozge21 canım çok erken beklemek çok zor biliyorum ama adedinin geçmesini bekle böyle daha çok üzülürsün
Ilaydaozge21 Kanatsiz_1_melek Hanımefedi ben 20 gün en geç 21 günde bir regli oluyorum bugün ayın 4 ü hesaplarsanız anlarsınız neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Senelerdir döngüm böyle kimisi de 28 günde bir oluyor kimisi 25 yani kişiden kişiye değişiyor telefonumda senelerdir döngü uygulaması var ona göre ve regli olduğum tarihlere göre konuşuyorum. Zaten bugün 5. Gün oluyor cehaletten bahsediyordunuz ama hesaplama yapamıyorsunuz. 14 den 5 i çıkarırsanız geriye 9 kalır :)) i
Kanatsiz_1_melek Ilaydaozge21 ne zaman olursanız olun istersen 44 günde olun yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet olursunuz.. kisaca beklenen adetten geriye 14 gun sayarsaniz yumurtlama günüdür.. Bu bütün kadinlarda aynidirr
Aslihan-ozkan Ilaydaozge21 canım döllenme oluşması, rahime tutunması vs hepsi 6 gün sürüyormuş. Sabırlı ol zaten az kalmış
Ilaydaozge21 Aslihan-ozkan evet biraz sabırsız davrandım galiba bekleyip görücez artık 🙏 Teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏
Aslihan-ozkan Ilaydaozge21 aynı sabırsızlık bendede var merak etme bende sen gibiyim geçen hafta ağlamaya başladım oluşmadı belirtim yok diye. Ovitrella kulanmıştım 3. Gün belirti bekledim sonra araştırdım fln öyle kendimi tutuyorum 😂😂