Dalenkamader 2prenses_masal-oyku bazen dalgasına bende instigram diyorum ama yazım dilinde değil gündelik hayatta 😄 Diğerleri kanayan yaralarımız.Bilgilendirme için müteşekkiriz 💓😂
Dalenkamader Busragokhan0911 Evet ya …Burdaysa lütfen mazur görsün geçen bir arkadaş hem başlıkta hem de metinde en az 7-8 defa morel yazmış ona odaklanmaktan konuyu ciddiye alamadım 😅 -Konu zaten kendisini gereksiz yere üzdüğü boş beleş akraba sözleriydi sanırım-. Diğer kızlar kendinin ne kadar değerli olduğunu hatırlatıp olaya müdahale etmişti neyseki 😄 Canım kızlar 💓
Dalenkamader ASE6154 Sanırım konunun şiddetini anlatabilmek ve dikkat çekmek için yapılıyor.Hatta bir ünlem ile bunu ben bile yapmış olabilir 🙊 Vurmayın çok yeniydim o zamanlar buralarda 😂
Begovicka Dalenkamader hahahahaa saka yaptim zaten, biliyorum ❤️ esiniz trip icin koyuyor ya ondan siz herkesin son noktasini oyle zannediyorsunuz demek ki. Bunu da cozduk bugun 😂
Dalenkamader Begovicka Normal bişey internet dilinde bazen anormal olabiliyor 😅 Buralarda öğrenecek çok şeyimiz var 🙊💓
Begovicka Dalenkamader evet ya, yazi diliyle anlasmak bana cok zor geliyor. Genelde aramayi tercih ediyorum insanlari. Obur turlu kendimi tam ifade edemiyorum ve ya yanlis anlasilmalar olabiliyor.
Dalenkamader Begovicka Özellikle yanlış anlaşılmalarda ya da ufak gerginliklerde … Mesela arkadaş grubumla ufak bir konuda gerildik.Ben gülerek makaraya alarak yazıyorum.Arkadasim daha da şiddetlendi hemen ses attım, düzelttik 😅
Tatar59 ASE6154 evet ülkemiz dışında durum çok farklı aslında. Dediğiniz gibi burda çok baskı oluyor sezaryen doğum yapana. O yüzden kıyamadım galiba ☺️
xxR4bia Dalenkamader ayyyy NSTye NTS diyenler onu görünce çok rahatsız hissediyorum neden bilmiyorum 😂