ayanarta1 Arkadaşlar yüzük ile cinsiyet testi deneyen varmı 🙈🙈🙈 benim arkadaşım denedi ilk oğlumu bildi yüzük şimdide kız gösteriyor ama ne kadar doğru bilemedim,🙈🙈
1palyaco ayanarta1 inanmak istemiyorum bu şeylere ama insan merakta ediyor yüzük testi, Çin takvimi vs hep bakası geliyor . Nasıl oluyor yüzük testi her yerde farklı farklı anlatımlar var.
Sedefkitir12- ayanarta1 ben denedim bende tutmadı 😅 erkek gösteriyordu 2. Gebeliğim ama kızım olucak 😅
aslhnkrts9 ayanarta1 ben denemiştim erkek çıktı ama bebiş kız 😂 bi arkadaşım bi hesaplama yapmıştı sadece o tuttu 😂
br2023 1palyaco çin takvimi bir haftalk gebe olduğumu gösteriyor bir haftalkta testte belli olmaz ki öyle şeylere inanmiom ama Kafa karıştırıcı ya
ayanarta1 1palyaco anne karnının üzerine tutup kaçıncı gebelikse onu söyleyip soruyorsun birinci gebelik deyince düz sallandı erkek demek oğlum var benim simdikini sorunca da daire çizdi yüzük kendisi yapıyor oda kız demekmş
ayanarta1 Sedefkitir12- benim kuzenime hep kızın doğacak dediler doğuma kadar kız dedi herkes ama doğumda erkek geldi 😂😂