Mayaaa34 Bende hep bu markayi kullandim gercekten negatifse silik cizgi bile cikmiyordu pozitifse pozitifdir eczanedeki testin bozuk olacağını sanmiyorum hepsi bozuk cikmaz
Flysrbs08 Teslimenursevil Canım senin postlarını takip ediyorum. Bence sen hamilesin ama geç döllenme olmuş bütün testler bozuk olamaz veya hamile olmasan bu çizgi çıkmaz. Hayırlı olsun 🥰🥰
Hulo2105 Teslimenursevil peki tekrar alsan trendyoldan çoklu paketten. Bir daha eczaneden alma bence.
Flysrbs08 Teslimenursevil Stres yapma düşünmemeye çalış benimde testlerin biri silik biri negatif çıktı bekliyorum
Teslimenursevil Hulo2105 sorun şu ki trendyoldan 2 kere farklı satıcıdan 10lu aldım hepsi mi bozuk çıkar
MorKelebek54 Teslimenursevil merkezdeki eczanalerde oluyo comfort bende kimyasali o testle ogrendim erken gebelik tedti hatta mor bi kutu sanada bahsettim galiba tam hatirlamiykrum ama benim aksigimda buydu gercketen dogru gosteriyo benim betam kimyasali ogrendigimde 12 ydi cok silik bi cizgi ile ogrenio kan verdim mutkaka merkezden bi bakmani oneririm
Teslimenursevil MorKelebek54 merkeze pazar gelicem zaten o zamanda kan vericem orda test almama gerek kalmaz
yasminnnnnnn Teslimenursevil bende seninle aynı durumdayım iki test yaptım silik çıkıyor kan verdim adetten bir gün önce negatif çıktı adet gecikti bugün 2.gun hala olmadim
Hulo2105 Teslimenursevil tövbe tövbe kız bütün bozuklar da sana mı denk geliyor. 5 li prodoctor var ben ondan aldım çok başında öğrendim ona bakabilirsin
yasminnnnnnn Teslimenursevil tekrar ne zaman kan vereceksin bende vermek istiyorum ama yine negatif çıkacak diye korkuyorum
Eliff_47 Teslimenursevil Teslimenursevil Allah’ın izniyle sizde hamilesinizdir bizede bu güzel haberi verirsiniz🤲Ben erken gebelık testı yaptım ıkı tane cıft cızgı cıkmıstı hemen kan verdım pozıtıf hala ınanmıyordum🥹🥹