Teslimenursevil elfkbts-0607 benim göğüslerimde ağrı yok dolgun sadece benim kasıklarıma kramp giryo gibi oluyo bide bel ağrım çok oluyo başka bişeyim yok bide akıntım beyaz bazen sulu
elfkbts-0607 Teslimenursevil kuzum benim yumurta akı gibi görsen bi okadar yoğundu akıntı yumurta akıydı resmen bugünde öyleydi
Teslimenursevil Edadlgc kuzum ben artık ümitlenmek istemiyorum pazar günü vermemi istedi doktorumda carsada yoksada belli olur o gün artık çok yoruldum
elfkbts-0607 Morelini yüksek tut kuzucum bak takarsan olmaz üzülme isterse girme iyi düşün şimdi yap bi kahve. Bi çikolata al otur takılma 🙈
Teslimenursevil elfkbts-0607 annemlerdeyim kafam dağılır hem diye geldim burda yaptım twstimi annemlerde gördü salı günüde kan verip buraya gelmiştim test yapmıştım çıkmamıştı o gün çpk üzülmüştüm
Edadlgc Teslimenursevil bende de bir sür belirti var çarşamba beta 5 çıktı bugün yine verdim ama evdeki testlerde ne çıkıyor ne çıkmıyor mesela
Kafi Teslimenursevil ya ben burada neden var görüyorum sanki varda çok yeni gibi geldi canım ya sen tekrar Bi kan ver bence
Jeonxx Teslimenursevil benimde böyleydi ilk öğrendiğimde çok zor görünüyordu. Kan testi vermiştim 16 çıkmıştı. İnşallah sizin de vardır🤲🏻