Canan9756 Kızlar merhaba Bugün reglimin üstünden 7 8 gün geçti gidip kan verdim negatif çıktı ultrasonda doktor bi sıkıntım olmadığını söyledi sizce neden gecikmiş olabilir aynı durumu yaşayan var mı 3 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum ama olmuyor 😔
9000 Canan9756 kuzum bende aynı şekilde senin gibiyim 2 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz eşim de ve bende hiç bir şekilde sıkıntı yok kan verdim 064 çıktı negatif yani kafana takmamaya çalış zor bir şey biliyorum illaki oraya gidiyor kafan ama doktor bana gayet normal olduğunu en az 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra eğer olmazsa değerlendiririz şuan bir şey demek için çok erken dedi
Esrackc Canan9756 çocuk yapmaya karar verdikten sonra bende de bi düzensizlik oldu. Çevremde de çok var böyle olan heralde normal bişey. Çocuk çalışmalarından önce günü gününe olurdum.
Canan9756 9000 çiçeğim bana da aynını söylediler 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra olmazsa ancak tedaviye başlarız diye ama reglim niye gecikiyor anlamadım çok üzgünüm.
Canan9756 Melk_plt00 ben bekarken günü gününe olurdum hatta evlendikten sonra da öyle sonra bi 15 kilo aldım düzensizleşti geçen iki ay normale binmişti. Bende bu ay test yaptım biri silik çizgi çıktı biri tek çizgi çok sancım vardı doktora gittim kan verdim ultrasonla baktı yok birşey
9000 Canan9756 bende aynı durumu yaşadım bugün kan verdim 064 çıktı maalesef evlendikten sonra ilk 3 ay çok düzenli oldu sonra da geçti ben 2 ay olmadığımı biliyorum
Canan9756 9000 napcaz peki ben kafayı yicem artık her adet gecikmesi beni ümitlendiriyo ve çok sancım var
9000 Aşırı bel ve sırt ağrım vardı göğüs hassasiyeti falan kesin hamileyim dedim test yaptım pozitif sonra kanda hiç bir şey çıkmadı
Canan9756 9000 soğan kürünü bence şimdi deneme biraz daha bekle bende aynısını anneme dedim geç belli olabilir biraz daha bekle dedi yoksa soğan kürü düşük yaptırır dedi
Canan9756 9000 bende hayıt tohumu aldım ama benim normalde bebeğim oldu 2 tane birincisini eşim yüzünden aldırdım çok kötü bir süreçti diğeri karnımda kendi öldü