Gzde_defne Allah razı olsun 🥰 şimdi siz ilk infertilite bölümünden ali hocaya randevu alıyorsunuz, gittiğinizde stajyerler oluyor, sizden evrak tamamlamanızı istiyorlar, bu dediklerinizin tamamını hazırlarsanız size dosya açıyorlar, o dosyayla beraber tüp bebek binasına geçiyorsunuz, orda kızlar kayıt işlemlerinizi hallediyorlar, biraz bekledikten sonra ali hoca sizi yanına görüşmeye çağırıyor, muhtemelen formaliteden tek aşılama yapar, ondan sonra tüp bebeğe geçirir, çünkü 1 aşılama şart diye biliyorum, bide 3 yıl mı ne evlilik şartı var, biz hastaneden çok memnun kalmıştık, bitek infertilite bölümüne gittiğinizde sabırlı olmanız lazım, bazen enteresan stajyer hekimler denk gelebiliyor 😄 dosyayı hazırladıktan sonra bida hiç birisini görmüyorsunuz
Evraklar için yorum yapmamışım onuda ekleyim ☺️ biz spermiogram testini dışarda yaptırmıştık, rahim filmimide öyle, bitek meme ultrasonunu orada çekildim, onuda istediklerini bilmiyordum, elinizde varsa kabul ederler diye düşünüyorum, eğer çekilmeyip orada çekilirseniz 1 ay sonraya randevu veriyorlar, ben onun için 1 ay civarı beklediğimi hatırlıyorum