Ya bazen okudukça o kadar cok içim yanıyor şu söze o kadar çok kızıyorum ve üzülüyorum ki…
Saglik konusun da özellikle gebelere alternatif fikirler vermeyelim.
Bebeğim 2 3 hafta önden gidiyor suyum fazla diyor birisi altında ki yorum;bisey olmaz hamur işi yeme benim de öyleydi…Ya hadi seker falan varsa bebek doğduktan sonra hayati riskler taşırsa ne olacak?
Lekelenme/kanama/pembe kanamam var..Cevaplar;bisey olmaz benim de öyleydi yerleşme kanamasidir o ayağının altına bisey koy yatt!! Hadi düşük riski varsa mesela ben lekelenmeyle gittim düşük riskim vardı..
28-29 ….. haftalardayim bebek hiç hareket etmiyor normal mi?Cevap;bisey olmaz ya o haftalar da düzensiz çikolata ye…
Enfeksiyon varmış dayanamıyorum ağrısına??Cevap;sirke sür,dut suyu iç,nioli kullan!!Şu dut suyu resmen hayatımı kaydırdı…
Doktorunu dinle doktoruna git gibi tavsiyeler verelim lütfen arkadaşlarımıza.Bazilarimiz yeni anne bisey bilmiyor benim de öyleydi normal demeyelim…
Kızım da vajinal ağrılardan duramiyordum herkes normal dedi 17. Haftada kızımı kaybettim aniden!(rahim ağzı uzunlugum aniden düşmüş)