Sevimlipandaaa Merhaba arkadaşlar. Gebelikten önce özel sigorta yaptırdım şuan Bursa da hayat hastanesine gidiyorum ama tahlillere hep para alıyorlar. Başka hastaneye gidip tahlillere ücret ödemeyen var mı
Rabiul Sevimlipandaaa sgk nın karşılamadığını sağlık sigortası da karşılamaz onu başta sorun ona göre testlerinizi özel yada devlette yaptırabilirsiniz
77Bebek35 matmazellayy yoo almıyor anafolu sıgorta yaptırdım dogum temınatlı 3 sene olucak bu sene hamıle kaldım tahlillere falan hıcbıseye para odemıyorum 15 tl katkı payı verıp cıkıyorum sadece tahlıllerden demir tahlilini karsılamıyor ıdrar genel kan hepsını karsılıyor
Sevimlipandaaa 77Bebek35 evet bir arkadaşım da orada doğum yapmıştı onunda pek ödediğini hatırlamıyorum, geçen torch testi istedi , siz yaptırdınız mı bu testi buna ücret alındı mı peki
Sevimlipandaaa matmazellayy o farklı oluyor galiba evet benim doğum teminatlı sağlık sigortası Anadolu Sigorta , teşekkür ederim
Sevimlipandaaa Hazal966 sanırım kendi laboratuvarları olmadığı dışarıya gönderdikleri için alıyorlar , teşekkür ederim