esmerrmm Dun gece icmeyi unuttum , simdi bitane icip gece 2 tane daha icsem olurmu allh icin gorenler yoeum yapsin cok kotym
tatlibebegim_ esmerrmm günde 4 tane içilebiliyor ben gece yatmadan 2 tane içiyorum doktor yine bulantını kesmezse sabah 1 öğlen 1 gece yatarken 2 tane içebilirsin dedi
Snsyda Rbytkn aşırı mide bulantısı varsa kesmek için yardımcı oluyor. Doktor tavsiyesi ile alabilirsiniz
Lavinia96 matmazellayy esmerrmm günlük 4 tane kadar içilebiliyor diye biliyorum. Doktorum bana o şekilde söylemişti. Yoğunluk durumuna göre kullanabilirsin demişti
esmerrmm Daha fazla dayanamadim ictim simdi bitane (14:50 ) , aksamda 12 gibi iki tane icsem bisey olurmu kizlar nolur cevap verin
Snsyda esmerrmm hiç bir şey olmaz. Günde 4 taneye kadar alabilirsin. Hatta ben bazen almasam diye düşünüp akşam sekiz gibi dayanamıyordum içiyordum sonra geçmeyince 9 da bir tane daha içiyordum. Bu kadar endişelenme bu sadece bulantını kesmek için bir ilaç sonuçta
yeniannna34 esmerrmm canım benim ben de kullanıyorum içmediğim de senin gibi çok kötü oluyorum doktorum bana gece yatmadan önce iki tane gündüz de istersen bir tane içebilirsin demişti ama ben çok fazla olur diye yapmadım eğer sen gece içmediysen şimdi bir tane içebilirsin bence
SmyyeIremgul esmerrmm ben günde 4 tane aliyodum oglende ikindi de ve gece yatmadan 2 tane aliyodum ama doktorun iziniyle tabi
esmerrmm Efnan-77 oglen bitane ictim ve beni tutmadi halen agliyorum sadece kusmuyorum şuan , gece 1 tane icersem asla tutmaz onu anliyorum suan 😔 mecbur 2 tane icicem
B1cnm esmerrmm canım mide bulantısı varken ilaç içmen hiç bir faydası yok gece yatarken bende alıyorum o şekilde günümü kurtarıyor malesf o bulantı bugün devam edicek bende öyle oluyor :(