Yshlt İkinci ismi kesin CAN olacak ama babasının ismi olduğu için ilk isim için hala çok kararsızız. Ben de şurda bekleyeyim
Aysglsvm Sena_1997 kesinlikle eşim de ben de öğretmenin efe isimli gördüğüm bütün çocuklarda aynı şey vardı
celileturk Arife3507 yüsra isimli kız çocukları çok kolay ve başarılı oluyorlar. Erkek olarak da Yusuf ismi, Hamza ismi çok bereketli
Sirincili Bende ebced hesabı üzerine araştırmalar yaptığımda karşılaşmıştım işim gereği. Efe gibi mert gibi isimler düşünüyorsanız mutlaka yanına hafifletici bir isim daha ekleyin derim. Kızda da aynı şey Elif Zeynep Kübra için geçerli
celileturk Arife3507 hareketli olmak ve yaramaz olmak çok farklı. Hamzalar Hamza yürekli olup akıllı çocuklar oluyorlar ☺️
Essraa2 celileturk bence genelleme yapaamyız benim bi kaç tanıdığım var bildin arka odada ses çıksa korkan tipler.. kimisine ağır geliyor böyle manalı anlamlı isimler bence koymasan önce çok düşünülmeli böyle ağır isimler
Azizarif SevgibiR benim esimin adi önder herkez onder onder diyordu isyerinde cok saygin biriydi once adini sevmistim sonra kendini oglumuz olucak ama öndere uygun isim istemedik ama tavsiye ederim
Erham SevgibiR mevlam naso ederse kucağıma almayı erham çınar koyacağız ismini. Erham=merhamet eden affeden allahın 99 isminden biri çınar=güç veren (erham ayrıca bizim isimlerimizin ilk hecesi) bizimle büyüyecek sevgimiz inşallah
uduygudmrhn [bilinmeyen] aynı konudan muzdaribim bende okunuşu falan hoşuma gidiyordu benim. Ardıç var bide onu deniyorum şu sıra kulağına alıştırmaya çalışıyorum🙈
Busraktnc SevgibiR bizimki tunç olcak inşallah soyadımızda aktunç TUNÇ AKTUNÇ çok havalı geldi bana ❤️😂