RukiyeMM Merhaba arkadaşlar 294 çıkmıştı 2 ocakta bugün 264 çıktı ne yapmalıyım tetkrar yükselen var mi
YldrmNUR RukiyeMM aynı yerde mi verdin kanı kuzu. Yani bu forumda bir kaç kişinin inişli çıkışlı olmuş betası ama bebeği sağlıklıydı. Tabi bir de kimyasal olma ihtimali de var. Sen her ihtimale karşı uzan,dinlen kendini yorma. Umarım kimyasal değildir 🧡
Eylulpera RukiyeMM aynı yer ve ortalama aynı saatte vermen lazım diye biliyorum Bende düşüş yaşadım ve bebeğimi kaybettim.. inşallah sizin bebeğiniz sağlıklıdır 🙏
umrumdadegil RukiyeMM kanı aynı yerde ver mutlaka o şekilde takip et farklı yerlerde verilen kan sonucu farklı çıkıyor inşallah bebeğin seninle kalır 💜
YldrmNUR Eylulpera bende ilk bebeğimi kaybettim. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Olan ve olmayan her şeyde bi hayır vardır kuzum üzülme 🧡 Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Eylulpera YldrmNUR başınız sağolsun çok üzüldüm Bende ilk bebeğimi kaybettim peşinden bir regl bitimi sonrası tekrar hamile kaldım ikinci bebeğimi de kaybettim bugün 37 gün oldu kürtaj olalı 🥺 Banada dua edin lütfen kimsenin kucağı boş kalmasın 🥺
BurcuAkyol Korkutmak istemem ama benimde ilk gebeligimde betam az yükseliyordu korneal gebelikti bebeği kaybettim ama inşallah sizindekinde birşey yoktur sağlıklıdır
RukiyeMM Hayrlisi Rabb’ime emanet ettim eğer o isterse olur bı kızım var Allah ona sağlık uzun ömür versin inşallah