Hazal966 Selam kızlar hazırlıklar bitti mi? Nasıl geçiyor hamilelik. Ben nefes nefes kalmaya başladım ağırlaştım bile🤣 sizde durumlar nasıll😌
Ecemsi Hazal966 çok az eksiklerimiz kaldı bende hemen nefes nefese kalıyorum 😀 yani bu ne olacak böyle bilmiyorum daha şimdiden
OYKUmom Hazal966 pek hazırlık yapmadık 1.kızımdan çogu eşyaları duruyordu zaten eksikleride yavaş yavaş almaya çalışıyoruz yine kız olcak .. bel ağrılarıları kasık ağrıları beni maf ediyor kızımın peşinde koşmaktan dinlenmek 0 zaten
kubraaa123 Hazal966 Hazal966 alışverişin büyük kısmını bitirdim de temizlik ve hazırlık kısmına başladım 30. Haftada başlarım muhtemelen. Onun haricinde karnım gerginleşmeye başladı nefes nefes kalıyorum 😂
hayalim35 Hazal966 23 nisan gözüküyor bn çok ağrı çekiyorum nefes darlığı var şimdiden bi iş yapamıyorum 😓
Arenn1 27 nisan görünüyor.sezeryan olacam.gece yatmalari ve WC olayı olmasa iyi.Daha iki hafta önce mide bulantısı tam olarak bitti.
Hazal966 OYKUmom 2. Çocuk zor doğrudur. Dnlenmeye pek vakit kalmıyor benimde ilk bebeğim☺️ çalıştığım için zaman ne çabuk geçti anlamadım🤣
Baharrrrxxx 24 nisan görünüyor doğum ama bakalım , 2. Bebeğim bu ,ilk hamileliğime göre fazlaca zorlu geçiyor
Maryhoney 27 Nisan gözüküyor. Cinsiyeti hala kesinleşmedi🥲 1 oğlum var oğluma hamileyken hiç sıkıntı cekmemisim belim çok ağrıyor bunda . Benim sormak istedigim 3 6 mi 0 3 mu aliyorsunuz neyden ne kadar aldınız oğlum Ağustos doğumlu bu değişik oluyor ne alcam bilemedim
Hazal966 Maryhoney benim kız 16. Haftada doktorum %85 demişti. Detaylı usg dede kız dedi doktor. 0-3 aldım ben 3-4 adet kadar. 3-6 da 7-8 adet kadar aldım. Ağustos dogumluysa uzun kollu bodyler alabilirsin bence. Yelekte giydirirsin üstüne
Hazal966 kubraaa123 ay bende bende nefesim daralıyor🤣 bende 30.-31. Hafta gibi temizliğe ve valiz düzenine başlamayı düşünüyorum.
Ftsysf Kaçıncı haftadasiniz bebek hareketleri nasıl ben 24. Haftaya girdim ama dünden beri hiç hissetmedim normalmidr??
Hazal966 Ftsysf 23+5 im ben. Hareketlerini hissediyorum gün içinde. Çalıştığım için hareket halinde değil de dinlenirken bide yemekten sonra hareketli oluyor baya:) Doktorum gün içinde 10-15 defa hareket hissedersin takip et demişti.
Hazal966 Ftsysf bi takip edin. Bugün ve yarında hareket hissetmezseniz ya doktorunuza yazın yada doktora gidin bence