emelldemir Esragok-k1 bizde 14+3 üz 😊 benim ani bir kusma oluyor sonra bulantım geçmiyor sabah bulantım da çok 😞
emelldemir Esratrkn ben de ama ilaç kullanacağım artık herkes kullanıyormuş boşuna acı çekmeye gerek yok bebeğe de zarar 😞
ramuskarapinar0 Ben 6+6 çok aşırı derecede belim ağrıyor ve mide bulantı bi kusuyorum bi kusamıyorum değişik birşey🥺
emelldemir ramuskarapinar0 daha başlardasınız ilerledikçe benim bel ağrım arttı bulantım çoğaldı ilk zamanlar sadece midem bulanıyordu kusma yoktu ama şimdi bisey yediğim de mideme inmeden çıkarıyorum umarım böyle olmaz hemen geçer sizin
emelldemir Mervekaa vaalla Allah kolaylık versin sağ Salim kucağınıza alın yolu bitirmişsiniz siz iyisiyle kötüsüyle 🥰
ramuskarapinar0 emelldemir 2 hamilelik atlattım ilk 3 aya kadar bulantım olmuştu bel ağrım ilerleyen zaman oldu ama bu hamilelikte belli ağrım ilk basta oldu anlayamadım
Xxxmelodi666 emelldemir bu ikinci gebeliğim ikiside feci geçti ilki doğurduktn sonea bile bir müddet devam etmişti bundada 35 haftalık devm inş doğurduğum gün biter diye sua ediyorum inş sizin sürmez geçer hemen
emelldemir ramuskarapinar0 herkeste farklı bir durum yaşanıyormuş Allah kolaylık versin hepimize 3. Mü doğacak sizin 😊