Asgrd27 15 haftalık gebeyim.Özellikle akşam yemekten sonra mide ağrım oluyor yanma değil bulantı da değil böyle değişik bı ağrı ve rahatsız ediyor sade soda iyi geliyor bı nebze. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı 🤦🏻♀️
Linatkgl Asgrd27 ben öyleyim 1 aydan fazla oluyor yanma değil ağrım var vetom ağrı yapınca ne yazıkı küsüyorum
br2023 Asgrd27 bende de mide yanması oluyor midem bulanıyor ama kusamıyorum da kussam belki iyi geliyor yok napmalym yardımcı olun
__Asya01__ Linatkgl 17 haftalik hamileyim bende de oyle oluyor midem agriyo Sanki kimse mideme vurmus gibi Ve gittib kusuyorum biraz rahatliyorum amma sonra yine agriyo..doktora gittdim dedi Yediklerine dikkat et bide bana ilac verdi mide ilaci onu icdikden sonra biraz az agriyo cok sukur🙏
Linatkgl __Asya01__ aynen öyle ben 8 aylık hamileyim 7 . Ayından beri öyleyim kusunca rahatlıyor yine aynı ağrım oluyor her sabah br akşam mide koruyucu alıyorum doktor tavsiyesi olarak
Linatkgl __Asya01__ rabiza ilacın adı sabah akşam alıyorum çok iyi geliyor özele gidiyorum günde 2 defa alıyorum aç karınla şurupta verdi şuruba gerek kalmıyor