EC18 Kadermiray bazen olabiliyor. Benim regl tarihim 14 gün gecikmişti ve ne kan da ne iadrarda çıkmıyordu. 1 hafta daha bekledikten sonra çıktı. Hormonsal yada döllenme tarihi ile ilgili olabilir. Sık sık test yapmak mental olarak yorucu bence 1 hafta kadar bekleyin.
Kadermiray Yine negatif ama bu aralar gecikiyordu acaba erken olduğu için çıkmamış olabilir mi dün adet olacam sandım yok gelen giden testte negatif
degisimdonusum çok damlatmışsınız, 3 damla yeterli oluyor. kırmızılık dağılmış, isterseniz yarın sabah ilk tuvaletinizde testi yineleyin. Umarım vardır, hayırlısı olsun
Kadermiray Yncygt 4 damla yazıyordu 4 damla yaptım anlamadım niye böyle oldu diğer çizgiyide geç çıkardı
Kadermiray Yncygt hevesim kalmadı aşırı üzülüyorum ya 😔 adetim gelmedi hala gelmezse pazar günü kan veririm yada test yaparım
Yncygt Kadermiray bence var canım sadece çok damlatmışsın dağılmış bitane daha dene derim ben ümitlendirmiyimde☺️
Kadermiray EC18 haklısınız ama işte yapmayacam diyorum bi bakıyorum li test elimde silik felan görürüm diye de kör olacam en sonunda 🙂