Sekine24 Kızlar 29 haftamdayım birkaç gündür su gibi akıntım var öyle çok değil ama kilodumu deyişmek durumunda kalıyorum . Avuç içinden biraz daha az başına böyle bişey gelen varmı? Normalmidir acaba? Kokusu kötü değil rengide yok sanki terlemişim gibi
A12_S07 Sekine24 33 haftalık oldum en başından beri var doktor su olsa sürekli devamı gelir dedi enfeksiyondan kaynaklı benimki birazda
Gulsah_09 Sekine24 cnm ben de 27 haftadayim ayni sorunu yasiyorum doktoruma soyledim su olsa gorunurdu dedi bana bir ped verdi icinde şeritli çubuklar var onu gun icinde tak eger rengindegismesse su degil dedi onu takicam bugun
Kevserergullll Sekine24 ben daha yeni 13 hafta oldum hamile olduğuman beri sabahları beyazımsı ama gün icerisinde hep su gibi bende doktora sormuştum normal kisiden kişiye akıntı değişiyor dedi
Zeytop Sekine24 eczanede turnusol kağıdı mi onun gibi birsey varmış (ismini yanlış hatırlıyor olabilirim ) onunla hastaneye gelmedende su mu akıntı mi öğrenebilirsiniz demişti doktorum. Şüpheleriniz devam ederse deneyebilirsiniz
zeynsya Benimde iki gündür bu sorun var 16.hafta dayım. Bebekten mi geliyor diye düşünmeye başladım yarın doktora soracağım
Sekine24 Gulsah_09 acaba markasını adını öğrene bilirmiyim benim doktorum bilmem kaç bin liralık test yapalım diuo
Gulsah_09 Sekine24 cnm markası yok hastanenin kendisinde olan bir sey paketli verilmedi neden oyle bir test istedi ki
A12_S07 Sekine24 olabilir ben ayakta çok durunca bile geliyo hemen çamaşırımi günde 3 kez degtiriyorjm
Sekine24 Kevserergullll küçük haftalarda olunca bence kötü bi durum demek değil yani o haftalarda daha çok kan gelince korkmak lazım ama büyek haftada olunca tedirgin oldum
Gulsah_09 Sekine24 anladım ben de ozele gidiyorum da bunun normal oldugunu sirf icim rahat etsin diye ped verdigini soyledi