ceydadurmus Hamileliğimin 28.haftasindayım. (28+1) Şuan midemin üst tarafıyla boğazıma doğru bir ağrı , yanma hissediyorum. Arada şiddetleniyor. Sizce bu neyden kaynaklı olabilir? Bu durumu yaşayanlarınız var mı aranızda?
tugcesakzci ceydadurmus mide yanması yaşıyorsunuz gebelikte normaldir. Yedikleri bizden dolayı olabilir salçalı, acı, turşu, tuzlu vs yediğiniz zaman yanar. Soğuk süt iyi geliyor deneyim derim. Doktorunuza da şurup yazdırabilirsiniz bana gaviscon yazdı
ParodiMom Benimde aynı 28+1 çok şükür mide problemim yok ama sizde doktora danışın mutlaka rennie verir benim de çatı ağrım çok fazla karnım çok büyük olmamasına rağmen bacaklarım ve çatı ağrım var yere otursam kalkamıyorum uzun süre aynı pozisyonda duramıyorum az kaldı inşallah bitecek
ceydadurmus tugcesakzci Bir kaç kisiye sordum yediklerinizden veya çocuğun saclanmasindan dolayı olabilir dedi.
SumeyyemAli19 Hamilelerdenbiri canım benimde aynen öyle şimdi kontrol vardı yeni çıktım herşey yolunda dedi şükür
ceydadurmus Hamilelerdenbiri Benim de öyle öncekine göre daha az hareket ediyor. Hergün kontrol ediyorum
ruveyda123 Hamilelerdenbiri benimde 28+1 hareket azaldı ama yerinin daraldığını hissediyorum muhtemelen o yüzden büyüdükçe hareketleri değişecek gibi