EmineP 13+4 haftalık hamileyim, bulantılarım çoktu bu ara biraz hafifledi ama ne yesem ağzımda tadı kalıyor o da midemi kaldırıyor ne yapmak lazım bu durumda olan var mı ne zaman geçiyor ki ya😔
1palyaco EmineP 13haftalık gebeyim 6.7. haftadan beri o tat ağzımda dilimde pamukçuk/aft oluştu birşey yemesem olmuyor yesem dediğiniz gibi ağzımda değişik bir tat bırakıyor en sevdiğim yiyecekleri bile keyifle yiyemiyorum 🤦🏻♀️
Nurcann0404 EmineP canım 17 haftamdayım bu durum bende hala devam ediyor ben de bir çözüm bulamadım maalesef
Sdemirel EmineP 15 haftalık oldum geçmedi ne bulantı bitti ne o tat gitti ilk hamileliğimde prenses gibiymişim meğer ben 🫠🫠hiçbiri yoktu
Beyza-00 EmineP benim ne zamanki bulantılarım geçti ağzımın tadı da o zaman yerine geldi. Gerçekten berbat bir histi yemek yemek zulüm gibi geliyordu. İnşallah sizinki de bir an önce geçer
EmineP 1palyaco Üf aynı ya zaten yiyebildiklerim sınırlı onları bile zorla yiyorum. Aft zaten bende hiç geçtiği gün olmaz iki üç tane çıkar onlar geçmeye yakın başka çıkar ona alışkınım da bu bulantı tat beni mahvetti ilk hamileliğimde yoktu bunlar ne güzel 🙄
1palyaco EmineP bian önce kurtuluruz iyileşiriz de hamileliğimiz güzel geçer sağlıklı besleniriz inşallah 🌸
EmineP Sdemirel Ben de öyleymiştim valla😀 cinsiyet farklı olur hamilelik farklı olunca diyolar ama onun hatırına dayanıyorum 🤪
Sdemirel EmineP bana da Öyle dediler bi oğlum var 😅buna da kız dedi yüzde seksen ama bakalım daha belli değil mahvetti beni ya 😅😅
EmineP Sdemirel Benim de Bi oğlum var kız istiyorum Allah nasip ederse de devlet olduğu için söylemiyor erkenden cinsiyet 😀 ilkinde özelde 12de öğrenmiştim
Sdemirel EmineP hadi hayırlısı inşallah rabbim gönlündekini nasip etsin 🥰 13+3 te özelde yüzde seksen kız dedi ama hemen kapılmayalım dedi bakalım 😅ben de oğlumu 12de öğrenmiştim 😅
EmineP Sdemirel Rabbim hayırlısını versin, en hayırlısı en kolayı nasılsa öyle olsun inşaAllah tüm hamileler hakkında 🥰