Cansis1 benim dörtlü taramamda sorun olmuştu. 18. Haftada sonucu öğrendim 19+2de yaptırdım testi. Randevu gerekmiyor. Kan alma saatleri var. Çarşamba günü eğitim sebebiyle genetik bölümü hasta bakmıyor. Biz cuma günü gittik. Erkenden orada olduk. 10da muayene ve kan alımına başlıyorlar. 300 lira gibi bi ücret ödedik vezneden. Onun dışında sgk karşılıyor. Doktorla görüşüyorsunuz. Yanınıza ultrason görüntülerinizi, ve tarama testi sonuçlarınızı da alıyorsunuz. Doktor hikayenizi dinliyor, sonrasında kan için barkodlu tüpleri veriyor. Kanı aşağı katta verip fakülte kısmına geçip kanı teslim ediyorsunuz. Orada bi 15 dk bekletiyorlar. Kan hatalı mı değil mi ilk inceleme yapılıyor. Sonrasında size bir Kağıt veriyorlar. Üzerinde 3 adet tarih yazıyor. Bu tarihlerde hastaneye vs gitmemeniz gerekiyor. SGK karşılaması için 3 kez giriş yapıyorlar. Sonuç çıkıp çıkmadığını telefondan teyit ediyorsunuz ve sonuç çıkınca almaya gidiyorsunuz. E nabıza vs yansımıyor. Bebeğin tüm genetik bilgileri yer aldığı için anne baba dışında kimseye vermiyorlar. Ben 1 aralıkta verdim kanı 2 ocakta sonucum çıktı. Çok şükür hepsi temiz çıktı.