kubracpkn güncel fiyatları bilmiyorum ama ilk doğumumu güney Hastanesi’nde Songül hanıma oldum. Normal doğuma müsait olmamama rağmen çatının dar olmasına rağmen beni ısrarla biraz keseriz normal doğurursun korkma diye teselli edip normal doğuma kadar bekletti. Özel hastane olmasına rağmen ebeler zerre ilgilenmedi ki ilk gebelik hiç birşey bilmiyorum doğum ile.alakali. daha sonra sadece beni vajinal kontrol için rahatsız ettiler sürekli alttan çok sert şekilde kontrol ettiler ve hem beni hem bebeği korkutup kaka yapmasını sağladılar. Buna emin olabilirsiniz çünkü hiç sakin bir şekilde kontrol etmediler. Daha sonra 8 saat acı içinde kivranirken çatının doğuma hiç musiat olmadığını bebeğinde kaka yaptığını acil sezeryan olması gerektiğini söyleyip apar topar sezeryana alındım. Neyse herşey iyi hoş bebeğime kavusayim dedim doğumdan sonra bir terslik vardi her geçen gün iyiye gitmem gerekirken aksine ben kötü oluyordum terleme sıcak basması ateşlenme ve bu terleme normal bir terleme değil şu gibi kalkıyordum. Ağrılarım arttı bir türlü iyilesemedim derken 1 haftanın sonunda bir sabah uyandım kendimi rahatlamış hissettim birde ne göreyim yatağım kan ve iltihap içinde. Dikislerim açılmış içi iltihap toplamis. Daha sonra kontrole gittim kendisine sezeryan dikislerim üstüne basa basa o iltihapları temizledi antibiyotik iğne verdi ve benim tamamen iyileşmem normal insanlar 1 hafta içindeyse benim 1 buçuk ay oldu. Aynı sorunu o doktorda kuzenimde yaşadı normal doğumda ve sezeryan olan bir çok kişi aynısını yaşamış. Güneyi asla tavsiye etmem