hepoyleolurzaten__ öncelikle merhabalar 😊 10 aylık oğluşum var dün hamile olduğumu öğrendim ama aşırı belim ağrıyor kasıklarımda regilim üç gün geçti
2erkek1kiz hepoyleolurzaten__ kıskanclık nedir bilmeden olucak bence güzel olmuş sonrasında dikkat edersin canım artık rabbim saglıkla gecırsın bu gebeliğini de benimkilerin arasında 2 yaş olucak kucuklerın büyükle ortancanın arası 12 yaştı kocaman çocuk kıskandı burnumdan geldi 🥹
hepoyleolurzaten__ 2erkek1kiz aynen biraz zor olucak oğlum çok zor bı çocuk ama sağlıklı gelsin dünyaya
Sudenaz0105 hepoyleolurzaten__ aynı durumdayız kızım 10 aylık ben 5 haftalık oldum🥰 hayırlı olsun♥️♥️
hepoyleolurzaten__ Sudenaz0105 sağ olun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼 kasik ağrınız oluyormu bel
Nur-seyma6868 umut0808 Bende hiç adet görmeden hamile kalmıştım 2 düşüğümden 3 gün sonra ilişkimiz olmuştu o günden 2 buçuk ay sonra 2 buçuk aylık hamile olduğumu öğrenmiştim
ozgetumer hepoyleolurzaten__ tebrik ederim hayırlı olsun☺️ ben hep merak ediyorum bunu süt korur diyorlar ya ben de 27 haftalığım şuan ilk bebeğimiz olacak. Acaba doğumdan ne zaman sonra regl olmaya başladınız?
hepoyleolurzaten__ ozgetumer doğumdan hemen sonra regilim düzene girdi ve hala emziriyorum 😀 süt korur diye birşey yok eskilerin uydurması
umut0808 hepoyleolurzaten__ keşke bende olsam kıskandım sizi :) 5 ay oldu olmadm bende emziri yorum çok sütümde yok mama takviye yapıyorm bide , olsam şişli ğim azalır belki karnımdaki