elifdiyorkii Bu üç hastane arasında kaldım Hisar Hospitalda umut tiryaki varmış, Çamlıca medipolde zeynep elmalı, erdem hastanesinde adalet zati can bu doktorlardan herhangi birine giden memnun olan var mı veya hastaneye gidip memnun olan??
yenidenanne34 elifdiyorkii yine denk geldik seninle 🤣 ilk gebeligimde umut hanima gittim ben dogumu da orda yaptim canim cok memnundum tavsiye ederim
Civcivlerinannesi elifdiyorkii afiyet hastanesi lale hoca çok minnoş çok tatlı her anlamda çok olumlu
Ayperigun Çamlıca medipol e gidip memnun kalmadım ilk 3 ay gittim dr zeynep elmalıya. Dr hanım çok bilgili şüphesiz aynı zamanda güven veren bir dr ama herhangi bir problemde kendisine ulaşabilmek mümkün değil cep numarası da paylaşmıyor 3 gün hastaneyi arayıp not bıraktım yine de dönmediler yani hamilesiniz acil bişey olsa demek yandık. Ve iyi de bir dr olduğu için randevuları da aşırı yoğun randevu alabilmek de zor. Devlet hastanesi mantığı ben 3 ay sonunda bıraktım orayı.
elifdiyorkii yenidenanne34 yaaa öyle mi diyosun😂 ben Çamlıca medipole gidiyorum ama geçen umut hanım karşıma çıktı da niyeyse doktor sıcak geldi bana bi araştırmak istedim😅 hastane nasıl peki odaları falan eski mi çok
ecem9 yenidenanne34 merhaba, umut hanımla ilgili çok iyi yorumlar okudum ama belli bir süreden sonra çok ilgisiz olduğunu yazanlar da olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Muayeneler ve doğum süreciniz nasıldı biraz bilgi verebilir misiniz🥰
yenidenanne34 elifdiyorkii yo hayir eski degil gayet güzel temiz hemsireler vs cok ilgili yalniz bi tane oda vardi hastanede orasi baya bi küçük birazda karanlıktı sansima orasi denk gelmedi 😄 umut hanim cok tatlıdır yalniz telefon numarasi vermiyordu benim zamanimda suan bilmiyorum ben instagramdan yaziyordum dönüş yapiyordu ordan. Bir kere git memnun kalirsan devam edersin canim
elifdiyorkii yenidenanne34 benim şuanki doktorum da vermiyor zaten 😅 bi denemeyi düşünüyorum bakalım sağol canım
yenidenanne34 ecem9 merhaba ben kontrollere ozellikle son aylarda gidiyordum başlarda kendisine takipli degildim ama dediginiz gibi bi durumla karsilasmadim acikcasi hep güler yüzle karşıladı ilgisi de beni tatmin etti tek olumsuz olabilecek yorumum umut hanımın eli biraz ağır 🤭🤭
ecem9 yenidenanne34 çok teşekkür ederim. Doğum süreciniz nasıldı? Normal doğum olduğunda mesai dışı saatte geliyor muydu umut hanım? Bir de ebeler nasıldı memnun muydunuz
yenidenanne34 ecem9 ben sezaryen dogum yaptım ebeler hakkında bilgim yok o yüzden. Mesai saati dışında umut hanımı isterseniz ekstra bir ücret karşılığında geliyor evet. Hemsireler vs gayet ilgili hastane temiz sadece yenidogan yogun bakimi yok olası bi durumda bebegi hisar intercontinental hastanesine gönderiyorlar. Dogumda da memnundum spinal sezaryen oldum tabiki ağrılarım oldu ama cabuk ayaklandım 🥰
Eliiiffss Merhaba bende sizin gibi ilk zamanlarımda çok araştırdım Hisar Hospital de Umut hanıma gitmeye karar verdim fakat gideceğim gün o olmadığı için Tuğba Güngör Gündoğan gittim daha sonrasında da memnun kaldığım için doktor değiştirmedim çok güleryüzlü sıcak bir doktor. Hastane de iyi Erdem ve bunun arasında kaldım bende hatta ilk zamanlarımda adalet hanıma da gittim bir sorundan dolayı o da sıcakkanlı iyi bir doktordu ama ben hastane açısından hisarı tercih ettim erdemin yorumları çok iyi değildi
Eliiiffss @Emine971797 merhaba hayır henüz 24 haftalığız hala Tuğba hanımda devam ediyorum ve çok memnunum her gittiğimde en ufak bir aksilikte bile olumsuz bir şeyle karşılaşmıyorum aşırı rahatlatıcı bir tavrı var. Hastaneden de memnunum olumsuz bir durumla karşılaşmadım gebeliğimin başından beri bu hastanede devam ediyorum